Datum objave: 22. marca 2019

NA SVETOVNIH IGRAH SPECIALNE OLIMPIJADE SMO DOČAKALI MEDALJO V KOSARKI🥉!!! BRONASTO!! Blešči se kot zlata, kar za nas tudi je. Fantje so tako dosegli cilj, ki so si ga zastavili na prvih pripravah v Mariboru, kjer so se dodobra spoznali in povezali v celoto. Ta sestavljena celota je danes v odločilni tekmi z Novo Zelandijo pokazala karakter in srce, pod motom vsi za enega, eden za vse.
V ekipi sta bila tudi dva naša specialca Fredi Kržišnik in Buco Mulić, katera sta odločila nekaj ključnih akcij, ki so na koncu privedle do medalje! BRAVO BUCO!!!! BRAVO FREDI!!!!
Naša ekipa bi morda celo lahko posegla višje, vendar so fantje igrali njihov finale in v tem res uživali olimpijski duh, ki po zaključku iger v njihovih srcih še dolgo ne bo ugasni. Trenerja, eden izmed njiju je nas JANŽE BLATNIK, sta vesela in počaščena, da sta lahko spoznala in delala s takšno ekipo, ki kljub temu, da je kot eno, vseeno ni. ČESTITAMO FANTJE!!!!!🔥💪V CUDV ČRNA SMO VSI ZELO PONOSNI NA VAS IN VAS V SOBOTO ŽE NESTRPNO PRIČAKUJEMO!!

 

iz kategorije: Aktualno