Datum objave: 3. marca 2021
Zadnja dva dni gozdne šole v naravi smo obiskali obe klopci z razgledom in zakurili taborni ogenj ter se ob njem posladkali s kokosovimi kroglicami, ki smo jih popoldne naredili. Teden smo zaključili z obiskom naše medicinske sestre Špele, ki nam je zaigrala na harmoniko in naredila pravo “gavdo”.
Sandi je zabeležil vsa naša dogajanja za spomin. Spoznavali smo dolino Tople, ustvarjali zvončke, saj na vrata že trka pomlad. Pozabili nismo na našega Tonija, ki je dopolnil 40 let. In kot se za okroglo obletnico spodobi, smo mu postavili mlaj, se posladkali in nazdravili. Uživali smo, se imeli izredno lepo in komaj čakamo, da bomo lahko spet ponovili.
 
Marta Prah in Nina Tomšič
 
 
 
Iz Tople so nam poslali nekaj slik kako aktivno in pestro preživljajo bivanje v prelepi naravi. Danes so jih obiskali markacisti iz PD Črna in jim pokazali kaj potrebujejo pri risanju markacij in kako jih sploh narišejo. Nekaj so jih narisali tudi sami. Pred težko pričakovanim obiskom markacistov pa so se po kosilu odpravili na sprehod do bližnjega obzidja.
 
Lepe pozdrave v dolino  pošiljajo Marta Prah in Nina Tomšič s skupino devetih uporabnikov.
 
iz kategorije: Aktualno