Datum objave: 13. oktobra 2015

10.10. ob 10. uri je sprožena startna pištola na Igu otvorila 7. rekreacijski tek in Janez, Drago, Uroš, Damjan, Silvo, Andrej, Štefka in Katja smo se pognali na progo. Tekli smo za svoje zdravje in za vse naše uporabnike, ki se tega  teka  v organizaciji CUDV Draga Ig niso mogli udeležiti. Vremenski pogoji so bili idealni, proga razgibana, naše veselje do teka prav otipljivo. Že pred samim startom so organizatorji poskrbeli za odlično vodeno organizirano ogrevanje pod vodstvom trenerja Klemna, kjer smo vsi prijavljeni tekači in pohodniki sodelovali z veliko dobre volje, nato pa se je začelo zares – najprej so startali pohodniki na 4km, dvajset minut kasneje pa smo se na progo podali tudi  4- in 8-kilometraši.

Naš Janez je tekel na 8 km in je prevzel vodstvo od samega začetka , prav tako je prvi prečkal ciljno črto med tekači na 8km.

Vsi prijavljeni  smo uspešno premagali zadano razdaljo, se po končanem teku okrepčali, nato pa z dobrimi željami in pozdravi organizatorjev krenili nazaj proti naši lepi Koroški.

Silvo Polc

iz kategorije: Aktualno, domaca stran