Datum objave: 28. marca 2019

26.3. smo imeli v telovadnici CUDV sprejem naših bronastih specialcev. Telovadnica je bila nabito polna in ko je Majda napovedala prihod Bucota, Fredija ter Janžeta je v telovadnici zabobnelo.  Velike medalje okoli vratu naših dveh igralcev sta se svetili kakor iz zlata in kasneje so vsi trije s trenerjem Janžetom na čelu povedali, da jim to odličje pomeni resnično zlato. Konkurenca je bila huda, sodniki neizprosni, poškodbe naših so kazale na že kar črn scenarij, vendar se je na koncu vse super izteklo!

Po uvodnem pozdravu direktorice nam je vsak od naše bronaste trojice povedal še nekaj zanimivosti izpod košev na parketu tekmovališča, slišali pa smo tudi veliko res zanimivih dogodivščin od jahanja kamel do ogleda najvišje stavbe na svetu….

Preden smo nazdravili s šampanjcem in razrezali ogromno torto, je trener naše ekipe Janže Blatnik sklenil razmišljanje z besedami, da takšno izkušnjo, ki so jo kod ekipa doživeli na teh igrah, ne moreš kupiti z nobenim denarjem. Toliko nezlagano nasmejanih obrazov in iskrenega prijateljstva na enem mestu še ni doživel. Zato lahko v imenu celotne ekipe reče, da so veseli in ponosni, da so lahko bili del te zgodbe, ki se ji reče »svetovne igre specialne olimpijade« .

Nataša Lačen

iz kategorije: Aktualno